Ett annat kapitel.

jobb. känns som att det är det enda som händer just nu. lite annat har visst hunnits med så som körkort, flytt o nu kanske rottweiler. iiih. hoppashoppas! ska åka till Linköping på onsdag o titta på valpisar, gash. hur ska jag kunna välja? Haha!
Känns som att jag missat en massa fest. visserligen va jag inne i stan förra helgen o även igår. igår va totalt sketbra bortsett från mina (blödande) blåsor på fötterna efter mina nya klackaskor. men snygg va jag, ett tag iaf. möh. träffade challe o mya därinne som gjorde min kväll totalt perfekt! älsklings ni. va väl hemma vid fyra snåret o började jobba klockan sju. jag mådde som jag förtjänade men inget böl för pengar vill jag inte va utan! påtal om pengar så hittade jag totalt 220 kr under kvällen igår. jag va glad.
jag vill till öland. jag vill dricka mig full så jag badar naken o dansar tills fötterna blöder. jag vill sova i tält o dricka öl som frukost. jag vill bara vara borta för en helg eftersom jag vill ha det kort o innehållsrikt .) ahm, ta mig härifrån.
nu till det som tynger hjärtat mest.. jag är så ledsen på dig. varför vet jag inte för ditt liv är lixom ditt liv. men du gjorde så att det blev vi o jag saknar det för nu blir det inte så längre. du har en annan, så mycket fulare men kanske så mycket snällare. jag är glad för din skull för du verkar lycklig men det känns lixom så fel för mig. det känns som att jag inte känner dig längre, vi som gjorde att dagarna gick så mycket fortare. vi är så himla lika du o jag o därför undrar jag om detta verkligen är rätt snuttan? kom o krama mig o säg att allt detta bara är ett break från allt, snälla. det är helt sjukt vad man kan sakna en vän så mycket som jag saknar dig.

 - du såg på mig o jag såg på dig, vi ville ha varandra -