I´m sorry.

Jag är så ledsen för allt. allt har blivit så fel på sistone. förlåt. ett enkelt förlåt som betyder så hemskt mycket. när ni vill ha mitt lillfringer ger jag er hela min hand. ni betyder mest för mig. jag vill inte mista någon så nära nu. jag behöver varenda hjärta nära mig nu. jag är så nära på att ge upp nu igen. bara släppa allt. bara fly. men jag har gjort det så många gånger så jag måste stanna kvar o kämpa för det jag verkligen vill. jag vill stanna en stund till. tills allt har ordnat sig. sen kan jag dra, med mina danceshoes o den blommiga resväskan. nästa hållplats blir nog värmen sen stockholm där jag tänker stadga mig.
jag äter pencillin nu igen. det börjar bli vardag med medicin för mig nu. just för tillfället har jag bihålsinflamation. känns skönt. härligt med sån huvudvärk o feber.
nej, jag måste ringa baby o gråta lite nu. jag tycker så synd om mig själv. lilla ynkliga jag.

vi ses i dimman babe ,)

se you long fuckers -

Sensual seduction !

Jag har funderat o funderat. jag kommer aldrig komma fram till vad som är det rätta. dumma dig. du gör mig nervös. men du får mig o le o det är inte så illa pinkat .) Yeah!

På torsdag ska jag hem till pullan i stan. jag längtar! vi ska va tjocka hela dagen o hela natten. vi trivs bäst då.
På fredag ska jag hem till min ässi pässi bästis i lönsboda. jag längtar! vi ska ut o cykla, right? för vi är bra på att cykla. tillsammans cyklar vi bäst ,) Haha!
På lördag sitter jag full i någon sunkig lägenhet med mina sunkiga vänner. konstigt nog längtar jag! Taha.
På söndag kryper jag från sängen till soffan med täcket runt mig. fortsätter anatgligen att sova där för att förtränga mina dåliga handlingar från kvällen innan. jag borde anatgligen plugga men skiter i vilket.
Nu har ni nog hela min vecka. eller ja, ikväll ska jag ut o köra - håll er inne! ,) o imorn ska jag till stallet. så!