Eget företag!

Idag har jag o viggo bara jobbat två timmar, mer ikväll men då får nog liten stanna hemma hos husse.
Igår hade vi värsta snacket om vår framtid! hur kanon som helst kommer det bli... börjar redan så smått till våren/sommaren 2009. mer tänker jag inte säga för allt ska bli en suprise ,) Maha!
Går Marika med på det kommer jag att köpa en tikvalp av hennes ena tik nu till våren. Kennel Kitenga - dansk svensk gårdshunds uppfödning!! Hon har tänkt para en av sina tikar med en dansk hane o den kombinationen kommer suga hem många vinster på utställningar!
Tjejen från Ängelsholm som ville ha viggo till sin tik tyckte nog att jag va för dyr me 1000:- för språnavgift o 1000:- per levande valp!? Med tanke på att vi har endel meriter o är framgångsrika både inom lydnad o bruks tycker jag inte alls det va dyrt... vi får väl se, det står mellan viggo o en hane till!
Nej, nu ska jag o viggo ut på gården en sväng o kolla läget innan vi tar oss en tur på planen för lite hjärngympa .)vittringsapporterna ligger på "avvittring" där ute nu så det ska nog gå fint.

Hundar på heltid!

Det hade vatt nåt, hundar på heltid!
Nåväl, ringde en jätte trevlig tjej från Ängelholm för någon vecka sen o ville veta lite mer om min viggo eftersom hon letade efter en hane till sin lilla kicka. idag fick jag ett mail av henne att änsålänge är det viggo som lockar mest o hon ville gärna träffa oss! nästa vecka tänkte jag skulle bli bra eftersom vi ändå ska ut o köra neråt skåne(tävling). eftersom jag är ute efter en tik, framförallt till viggo men det spelar ingen större roll..tänkte jag att jag kunde ta en tikvalp från viggos kull som betalning (om det nu blir någon parning)! för innan jag dör ska jag ha en kennel o varför inte börja nu? maha. om jag skaffar en tik kommer den bara att aktiveras inom utställning o agility...viggo o fokus kommer att aktiveras inom lydnad o bruks. sen egentligen skulle jag vilja starta ett hunddagis, mest av allt. får väl se om vi köper detta huset så kan man ju riva ladugården o garaget o bygga ett stort hundstall, för vad vore bättre än att ha ett hunddagis samtidigt som man kan ha kennel!? ooh, jag är så full av alla planer på min framtid, iih.
nej, nu ska jag o viggzon hämta husse på jobbet, vi kom hem från vårat jobb för ungefär tre timmar sen.
 
hopp o iväg!None

Fokus!

Tävlingen förra helgen gick inte som planerat. men vi inget betyg under 8 på de momenten han utförde. bättre lycka nästa gång sägs det. nästa gång blir den 29 november i Sölvesborg! jag fick som tur va efteranmäla mig - klant ajd som alltid missar anmälningsdagen. hur som haver ska det ställas hårdare krav på min "liten". för vi kan, o vi kan det jävligt bra.
Har ju bokat en jakt-golden, av MIN lone ;P, nu till sommaren o jag har redan längtan. Fokus ska han heta o han kommer både va snygg o toppen att jobba med..hoppas jag!

Nehe, jag måste få skriva av mig lite själv me. Nytt jobb! sitter på ett kontor nu om dagarna, tsm me viggon :) där sorterar jag en massa papper o gamla arbeten o så småningom ska jag få läsa mig bokföringen. jag trivs som fisken i vattnet me alla killar, inga sura kärringar där inte, möhö.
Nu ikväll sitter jag hos svärmor, seriöst den bästa man kan ha! Massa ljus tända o helst ett glas vin men jag ska ju köra ikväll. Baby är på fest me fotbollslaget o kommer antagligen va fullast eftersom han inte festat på länge. så länge han har kul så är jag nöjd o det bästa me allt att jag kommer skratta åt hans bakfylla imorn - jiiha!

"from Paris to Berlin in every disco I get in my heart is pumping for love..."

Frost o vintertäcke!

Tvi va kallt det är nu. viggo får ha ett fodrat täcke nu på uppvärmningen o under träningen håller vi ett högt tempo för att inte frysa. mycket kontakövningar o vi jobbar mycket på att han ska vara nära mig, sitta rakt o gå precis brevid. svårt men roligt! fick veta igår att jag kommit me på lydnads tävlingen på hemmaplan den 9 november(klass3). det gör mig totalt skitnervös för jag vill verkligen visa att vi me kan nu. satsar på att inte få betyg under 7,5 denna gången o absolut inga nollor! högt krav men det behövs för att vi ska komma nån vart.
Medicin några dagar till men det verkar inte som den hjälper något sådär. visst är han piggare men det klias o håller på i stackarens öron.. vi får väl se om det blir besök till farbror doktorn när pencillinen är slut.
oh, jag har ju varit på jakt efter en rottweiler hur länge som helst o va på besök i linköping hos en uppfödare (grindsjöns). det blev ingen valp då och nu har jag bokat en helt annan ras, jaktgolden! bara för att kimpa ska bli glad så han får en fågelhund till jakten ;) Haha! fast nu hade jag fått ett mail av Camilla från grindsjöns om att hon väntar två kullar o att jag va jättevälkommen. att jag ångrar mig... helst av allt vill jag verkligen ha en rottweiler. menmen. senare i livet blir det garaterat :P Haha!
Nehe, på me varma kläder o fylla träningsvästen me bollar o godis o ut o träna i det mysiga höst/vinter vädret!
Idag blir det kontaktövningar, hopp/apport, metallen, vittring, rutan o sitt i grupp. högre krav på mindre tid...pjuh.

None