Rihanna - take a bow

Kände att jag behövde skriva av mig lite. endel av mig har börjat föstå att jag tar studenten nästa vecka, den andra delen lever kvar på lågstadiet. hur i helvete vill världen att jag ska klara mig nu? jag har jobb i sommar, det är allt. men jobb är nog inget som bekymmrar mig å mycket. det är nog mest allt det andra. gemenskapen - som vår klass aldrig riktigt haft, men ändå. det fnns några sockerpullor man kommer fälla en tår för. himmla synd att jag inte kan komma o titta när mina bästaste älsklingar sorgligt nog går skilda vägar.. men jag kommer tänka på er allihop hela dagen o jag kommer ringa till var o en o försöka berätta hur mycket jag älskar dom o önska all lycka i framtiden!
borde plugga men sitter framför denna plåtburken som vanligt. borde ta tag i allt jag borde nu innan studenten men det känns som att jag inte ens orkar bry mig längre. jag borde men vill inte. fick min lönelapp från dagis idag, jobbat tio timmar o fick 1012 kr i lön. känns så toppen! för dom som inte kan räkna så har jag alltså 101 spänn i timmen där .) Great! imorn blir det ålderdomshemmet där jag kommer spendera alla soliga dagar i sommar. tråkigt men det funkar. imorn jobbar jag alltså halv åtta till två. sen blir det in till stan en sväng för att titta på skattjakten, hur kul som helst! haha! på torsdag blir det uppskrivning igen. ta mig fan att jag måste klara det nu. vill så gärna fixa det. helgen blir det först SG mys sen ljungby för att dra i sig några öl. känns som att jag behöver några stycken för att lägga allt bakom sig.
kom hem från Baby idag o min bäbis-vovve blev hur glad som helst. tusans vad jag har saknat honom. viggo är den absolut bästa -v-. tusan va alla tjatar på att vi ska va me på uppvisningar hit o dit o vi ska börja me agility igen o allt va dom säger... ja hujedamej. vi får väl se vart det bär av när jag tar på mig träningsskorna o viggo får på sig det rätta kopplet. just nu är jag trött på allt som har me hundar o göra. vet inte varför, bara är så.
nej för fan, skolarbete va det ja. sen teven en sväng sen sängen. ikväll ska jag mysa sönder viggo för det va evigheter sen vi mös ju .) tihi.

see you fuckers!

image46

Sanningen behöver inte översättas.

Det är ett tufft liv. "lev hårt, dö ung & bli ett vackert lik" - jag går verkligen in för det. sista dan i skolan igår. ska dit på måndag o göra en redovisning bara sen aldrig mer. känns lustigt. tolv år av mitt liv har jag gått i skolan. sen då?
asch, sluta va så bölig. det är ju ffs studenten som väntar! Ohyes. va o tittade på skor idag o jag fastnade såklart för ett par svarta med skyhöga klackar. men det får bli ett par skor i mina drömmar. jag kommer aldrig kunna stå på dom full, en sommardag om tjugotredagar .) Haha! Nåväl, hittade ett par vita jätte söta med en aning mindre klack. det får nog bli dom... sött. sen är det naglarna som ska på plats med. kanske klippa av mitt hår o slänga på en tatuering i nacken me. hm. det tåls att tänka på.

träning o tävling me viggo ligger på hyllan för tillfället. se om han kan vila sig iform, maha. tror helt allvarligt att det blivit lite mycket för honom nu. några veckor semester har aldrig skadat någon.

iiih, jag är helt uppe i varv! - ge mej en dunk sprit o en limpa cigg.

xoxo - @jd

Det var en gång ...

Igår va det valborg o jag hade det skoj som alltid. fin fina folket samlades hemma i mitt slott några timmar innan vi visste vart vi skulle bli av. efter en aning alkohol så var det fixat o klackaskorna tog mig en bit upp för backen. där slutade mina ben fungera pga mjölksyra o kanske lite för mycket av det goda(?) nåväl, tim hjälpte mig de sista metrarna innan vi va på en ny fest. väl där träffade jag elvira o tida - kanonbra! chips o mer öl samlades i min mage o med skorna i min hand vandrade jag o elvira ut på byn. träffade härligt folk o kvällen slutade trots allt hemma i min säng, alone.
klockan hann inte ens slå 6.30 innan min mamma stormar in i min lägenhet "är du vaken fräknis? vi ska o tävla o det spö regnar ute" - jag ville helst dö då. men viking som jag är pallrade jag mig upp o drog på mig kläder för att åka till höör. jag frös o va bakfull. viggo gick kalas med lite tramsigheter som gjorde att vi inte fixade det denna gången heller. bättre lycka på fredag darling .) fick iaf domarens pris idag för det var det finaste ekipage dom sett på länge vilket gjorde att jag fick en gratis tävling där till hösten. coolt. haha. när vi kom hem drog jag täcket ut till soffan o kröp ner tillsammans med viggo för att mysa. några timmar senare vaknade jag av att pappa ringde o ville att jag skulle hänga me ut till kusinen för att grilla. stressade in i duschen o efter lite fix o trix satt jag i en skruttig volvo påväg till den godaste middag detta året - grillat, pommes, sås o godaste salladen ever. som efterrätt blev det chokladpudding. jag spricker. denna kvällen kommer sluta hemma hos mig tillsammans med en pappa. inte så ofta vi träffas så det är skojskoj .)
saknar min baby. han är hur långt ifrån mig som helst. tyskland närmare bestämt. han åkte igår o kommer hem på söndag. buhu. jag vill att han ska komma hem så jag får pussa på honom lite.

lördag är det fest som gäller - lasse stefanz på granada ,) Wohooi!
 - ses i dimman babes!!!