Hey baby, it´s a long way up !

image9

så, precis så ska jag klippa mig. jag ska slinga håret i silver och kanske slänga in en skvätt brunt i luggen(?) vem vet vem vet. miih.

~dina ögon berusar en natt~

Eliten lämnar skiten !

Fan vad bra vi är. jag och min hund kom etta idag på agilitytävlingen i Åhus. kalasfint väder hade vi med. desto rödare blev jag i fejjan - tiih.
du gör mig lycklig din lilla krabat! All kärlek till dej -v-v-v-


image8

Big part of me !

image7

Fan vad trött jag blir. flytta utomlands! Någon?

I´m horny, horny, horny !

Gash. jag är helt upp över öronen nerkärad i Brad Pitt. helt sjukt läcker. men att inte tala om Beckham. ingen kan säga att han är det minsta ofin. right?
ah. vilket humör jag är på idag. toppen! bortsett från min huvudvärk... dumma. igår gjorde jag en helgod kaka. självfallet menar jag chokladkaka .) Maha. jag åt nog tre bitar. ajaj. jag börjar närma mig hundrakilos gränsen nu. skärpning med sötsakerna Ida !
som tur är ska jag träna med min hund Viggo ikväll. vi ska springa runt och hoppa över hunder och grejer. agility tror jag det kallas. det är vi helgrymma på ,) Yes!

Helgen?
Tävling på lördan, tävling på söndan.
när ska man hinna festa då?
uwuw.

ciao//image6

would you dance, if I ask you to dance ?

image5

ibland kan allt kännas så svårt och man längtar bara tillbaka till den tiden när man var liten och kunde ligga i mammas famn o gråta lite. tänk vad skönt det hade varit just nu...