I kiss the girls and I like it !

Yes. vilken helg jag varit med om. hoho. Det började i torsdags då jag skulle va chaffis. körde hem sammie sen bar det av ner på stan med cider efter cider i handen o skorna blev allt mer vingliga till den ljuvliga musiken. vi ranglade hem till svärmor där kvällen avslutades med "det snurrar i min skalle", som vanligt. Dagen efter körde jag Nattan till alvesta o på kvällen blev det ös igen tsm Emma babe ,) förfesten va toppen, musiken va toppen, känslan va toppen o jag trillade med byxorna nere i en t a g g - buske. har fortfarande ont på höften. emma blev uppraggad av en lesbisk, det tyckte jag va kul hon blev mest skraj stackaren. mowhaha. på lördagen bar det av till ängelholm med baby o rickard. backa i drive in på mc donalds va ingen hit, men vi skrattade o blev skrattade åt. på kvällen bar det av mot helsingborg där vi blev fullare av fullast o jag o rickard spydde ikapp, eller så va det inte riktigt. jag kräktes bara en gång på TOA, han gjorde det flera gånger mitt i publikhavet. urk. men takida o back yards babies (stava?) va helt key. väl efter det ranglade ajjas, mandy, kim, rickard o jag mot tåget. väl inne på tåget somnade alla i en hög (!). nu sitter jag hemma i ljungby, utan jobb, med huvudvärk o röksugen. ingen ork att gå ut o röka heller. viggo är mest söt. tarzan är störd o katten har försvunnit. kan inte emma bara komma ut o rädd mig? Maha.


har sökt fyra jobb idag. o igår va jag o ems på arbetsfrmedlingen, duktiga vi! får väl se hur det går me jobb nu... måste verkligen ha det, måse verkligen ha bil, måste verkligen fixa min mobil som inte funkat i tre veckor nu. aaah. jag känner mig handlingsförlamad.
tävla me fisen nästa helg me. måste verkligen träna röven av oss nu om det inte ska va total katastrof så alla asgarvar åt oss. hm.

nej, jag vet inte hur jag vill ha det längre. liten blir stor.

Theres no way to love ,

Lev hårt, dö ung o bli ett vackert lik.

Snoris, en tjockis helt enkelt !

Vi har fått en till bäbis i familjen. han är nio år o sådär lagom fet. snoris kallar dom honom men "katten" passar bättre tycker jag. han är inte riktigt kär i hundarna än, men han vänjer väl sig.
pysslar o donar hela dagarna här hemma när baby jobbar. men jag trivs ändå inte. hur normalt är det att ringa hem o böla till mamma att man inte vill bo i ett hus ute på landet med den man älskar mestigast?! jag vill inte bli vuxen bara. jag vill kunna krypa under täcket o tänka.... ja ingenting egentligen. nu vaknar jag sjuk varje dag för att jag inte har jobb. jo, jobb har jag men bara på timmar på dagis runtom i ljungby. jag blir ju nervös bara jag tänker på att fara rundor till olika dagis varje dag. får söka vidare helt enkelt. djuraffär hade varit roande!
har varit på brukshundklubben här i ljungby idag me, innan klockan hade slagit 7.00 va jag o viggo ute o svettades på apellplanen. så tokigt. men hur som helst så är det en uber mysig klubb o jag hoppas vi kommer trivas me hundar o folk där me. viggo gick inget vidare... måste komma igång riktigt nu för vi ska tävla om några veckor - jobbajobbajobba!
i veckan ska jag fösöka få tid till att klippa mig, kort! jag kommer bli hur snygg som helst i den frissan. höhö. en ren chansning att klippa av allt men då får jag antagligen tummarna ur röven o tattuera mig me. jiiha!
usch. nu gråter jag. jag vill inte att alla ska skiljas åt. fie bor numera i göteborg. sg bor i ronneby. jag bor i ljungby med emma i byn som tur är. saknar verkligen allihopa där hemma. alla våra galna fester där den ena spyr, den andre är otrogen o den tredje slåss. jag är gravid förresten, calle är pappa. sött barn!
nej, hundarna har fått mat, katten har fått sitt o jag ska göra kyckling o pommes tills baby kommer hem från fotbollsträningen. snälla jävla jag!

Ett glas vitt vin, tack!

Pjuh. så mycket som har hänt. emma o t är tsm igen o blir sambos om två veckor - jiiha! jag flyttar till ljungby nästa helg, utan jobb dock. blir knäpp på allt jobbsökande. wellwell. två dagar kvar på sommarvik. i sibbhult o jag kommer aldrig sätta mig på ett demensboende igen. så extremt lamt jobb som gör att man hellre stannar hemma o gör ingenting än att gå dit o göra - ingenting.
satt inne hos Irene igår o drack vin hela kvällen då baby va o träna fotboll i ösregn o storm (!). jag bönade o bad om att han skulle stanna hemma hos mig istället för att mysa under täcket hela kvällen men nej då, duktiga kim packade sina träningskläder o lämnade mig. som tur är har jag Irene i huset brevid som är en toppen tant .) Haha! vi skrattade åt allt o inget, så ska det va.
Till helgen är det Karl-Oskar dagarna i växjö o rix fm festival där på fredag, det kommer bli en ajd i fulla skor ännu en helg. jag gillar det! kommer garanterat träffa alla pinglor igen o jag längtar så det gör ont.
Va ju som sagt uppe i linköping o tittade på rottisvalpar men det fanns ingen tik kvar till mig tyvärr, snyftis. men håller kontakt med en kennel uppe ifrån stockholm som ska ha valpar nu i senhöst o jag är en av dom som ska få välja först, perfekt!
Nej, nu ska jag dra mig iväg till affären o shoppa lite mat tills ikväll, inte alls sugen på det. det enda jag är sugen på är ett glas vitt vin o vitlöksbröd, hm. konstant sugen på det... jag är lite konstig, haha.
ska boka biljett till winnerbäck i växjö eller i stockholm om det finns kvar där... måste bara få tummarna ur röven o fixa det nån gång - seg ajd!

xoxo// ajd