What can I do to make you love me ?

Uw. meningslösa dag. extremt ensamma dag. äntligen ska jag snart slå mig samman med min ända vän - sängen.
där trivs jag bäst. där känner jag mig hemma och med kudden kan jag berätta alla mina hemligaste hemlisar utan att vara rädd att han skvallrar vidare. för det gör han inte, det vet jag. och det bästa utav allt: Han är både varm o gosig och säger aldrig nej till min närhet. sånt gillar vi!

Hultsfred börjar närma sig. på onsdag är det only two weeks left. jiiha säger jag bara! ,) Maha.
jag ska jävla supa tills jag stupar och bara skita i allt och precis alla. då får alkoholen bestämma precis vad han vill göra med mig. haha!


Naj, usch vad jag har tråkigt.
jag har alldeles för oversice byxor på mig och en fet fleece tröja för den som intresseras.
Wuwu, jag fick ett hemligt medelande innan av nån jag inte har en aning om vem det är. coolt satan.
han är säkert kär i mig. och jag hoppas han ringer sen för då kan jag berätta att andra halvan av min säng är kall på nätterna.
komsikomsi ,)

Se u long fuckers . . .

comes around ~

Jag saknar mina vänner. det märks på mitt humör. jag saknar äventyr och spänningar. jag saknar sommaren.
Hundvakt igår och idag. kanske ska ta en promis med hunden nu i det yberfina vädret. ge mej energi först.

Jag vill sjunka in i koma och aldrig mer vakna. bara skita i allt och glömma det som varit. skönt det hade varit.
En kram sen är det bra igen.

Ciia, jag älskar dej. vad som än händer. -v-

Say it right !

Kattungarna här hemma börjar bli tosigt söta nu. så leksna och herregu så kelna. aldrig sett på maken .) Haha.
Gulligt.
Jag känner mej så sjuk idag. helt orkeslös och helt svimmfärdig. spy vill jag med göra. dumheter. jag kan ju inte bli sjuk nu heller. tävling med byrackan på torsdag, lördag och söndag - repa dig Ida för fan! Gjort sånt där Mentaltest på honom idag i Osby. allt gick super fram till spökena. men det är inte konstigt att stackarn blev rädd för dom. det blev ju tillochmed jag. hähä. jag vet, pinsamma jag.menmen, så är det iaf.

Var är alla mina vänner ? jag känner mej totalt bortglömd. eller är det jag som dissar ? knappast. jag vill leka hela nätterna, hela helgerna, varje ledig tid med er. men, man hör ju aldrig av er längre. vi kanske har växt ifrån varandra?
usch nej, nu blev jag ledsen. jag ska skärpa mig. jag ska bli en bättre kompis, promise!

usch, läget är dåligt. min säng ropar på mig och jag vill aldrig vakna upp igen.

Night Swe. ~v~


nya tider, nya tag - yeah right!

Jag har börjat läsa en bok. började igår faktiskt, ute i solen. den heter "Linas kvällsdagbok" och är totalt skitrolig. idag har det regnat och varit allmänt grått ute så jag har läst ungefär hela dagen. i morse kände jag mig helt sjuk. ont i huvudet och alldeles varm fast jag frös så jag kröp ner under täcket med en varm kopp choklad och stannade hemma från skolan. efter några timmars läsande kröp jag in i duschen som var det absolut bästa idag, skönt som attan va det! jag borde plugga, ringa jobb och kanske ta tag i mitt liv helt enkelt. men det är inget jag har lust med just nu. fan vad trött jag blir på mig själv. jag är trött på allt och precis alla. säg något fel till mig och jag biter direkt! GROW ,) Höhö. kanske inte just nu för jag är övertrött till max och kan skratta åt "bajs" men igår, innan idag och det kommer att vara så i morgon med, att jag är så arg jag menar. jag kanske ska avboka biljetten till Hultsfred och ta mig utomlands i sommar istället. lämna all skit hemma.
I själva verket tror jag att jag behöver lite Looove -v-