Bästa vän!

För det är han verkligen, viggo fis!
Igår hängde han me mig till Ingelstad för att träffa gamla goa vänner, han va hur nöjd som helst. Haha! Fast när vi kom hem sen sent så tyckte han att han va pigg för han hade ju legat i bilen länge... helt överlycklig o fjabbig va han!
Nu sitter vi på jobbet o jag har knaprat i min fyra alvedon mot min hals o möjligtvis febern. Viggo ligger i sin vanliga stol o väntar på att Nisse (chefen) ska ta me honom in i fika rummet o säkerligen bjuda honom på skinka.
Igår kom papi ner till skåne o idag kommer brussan hem till mamma :) sjuk som jag är ska jag pallra mej me bussen för att åka hem o bli lite ompysslad av mamsen idag..mer rätt kan det ju inte bli! Ska knapra i mig en massa medicin där hemma me för att orka ta tag i viggo lite me, måste komma igång o kräva enormt av honom nu. Igår tränade jag vittringen så som alla tjatar att man ska släcka i rummet osv. o det gick hur bra som helst!
Åh, stackars sjuka mig.

Snöboll!

Som alla säkert redan vet är viggo tosig i bollar! Boll som boll tänkte jag o kastade iväg snöbollen, precis som jag väntade mig fångade viggo den i en skruv i luften! Sötisen :)
Viggo har nu börjat dejta Cajsa i Ängelholm som beräknas löpa i slutet av januari! Har förresten ändrat priser vad gäller parning med viggo.. språng: 1000kr o 800kr/levande valp. Take it or leave it!
Har varit lata med träningen nu på sistone men desto mer promenader blir det! Ska nog iväg o träna med en kompis imorn :) Hon har en viggo flicka o en schäfer tös, kan nog bli livat!
Ändrade planer angående våren/sommaren... men det kommer nog bli toppen det me ;) Maha!
Nehe, nu är det mc donalds dax för mig o viggo. Är jag bakfull är viggo bakfull o just nu är vi mest sugna på fettismat!!!
Förresten, jag har aldrig varit med om dess like i morse... viggo vägrade (!) att stiga upp från sängen. helt sleepy va han, haha!
CYA!