Nya agilityregler!

Har ni läst dom nya agilityreglerna som ska gälla mellan 2012-2016? Det var det värsta jag någonsin läst iaf! Hur fan kan dom ens fundera på vissa förslag asså? Tokig är va jag är!! Skit sport!

Tips!

Nu när våra bebis-vovvar börjar tappa bissingar så är ett ganska bra alternativ att slänga in favvo trasan i frysen! Den är både skoj o lindrar mot det svullna tandköttet! Prova :)

Strålande sol!

Och jag har mega ont i huvet. Typiskt på mina lediga dagar me. Usch. Lyckades trots allt ta mig till klubben;)haha! Där fick demo ett ganska pressat pass i position o kontakt. Mycket duktig o det gjorde min dag! Har kanske hjälpt me lite semester hos 'mormor' i en vecka?!:) nu är vi igång igen iaf! Viggo är slarvig o lat... Får minsann slänga fram mina pengar på en tränare nu som kan få ordning på oss.

Doktorn nästa?

Hm. Kanske får bli ett besök hos farbror doktor igen. Nu är det v.bakben som spökar...höften? Knäet? Ingen aning men nåt är på tok då det är precis som att han inte orkar lyfta det eller som att det hakar upp sig. Han är berörd då han går(!) på våra promenader vilket jag tycker är mycket märkligt sen ibland att det hänger upp sig o han kan inte stö på det o piper som tusan...lite massage hjälper då. Stackar liten. Vi som precis har kommit framåt i träning me...typiskt.