Flottigt hår o huvudvärk.

Så ser min måndag ut. ikväll blir det träning me viggon. vi tävlade igår o det gick skitbra förutom två moment som vi nollade. bättre lycka på torsdag .) till helgen blir det granada o det kommer bli totalt sketgalet för fielove ska dit. ja, alla ska nog dit egentligen o jag längtar som in i tusans. jiiho.
kim den skiten ska till tyskland på onsdag o kommer hem på söndag igen. just nu hatar jag honom för det. haha .)
inget nytt? 

  trött på all vanlig propaganda lika billig som reklam - vi vill ha ett bättre sverige, ohfan!

image45

Körkort, sol, hundvalp.

Yes. idag har jag övningskört en lite svängelisväng. gick bra tycker jag, har dock kännts bättre. uppskrivning, halka o stadskörning bokat. great! nu har jag snart den där jäkla lappen o det har aldrig kännts så bra må jag säga .)
När jag kom hem från skolan blev det fika ute i solen me hög musik. sen kom kusinen en sväng o vi gick o köpte glass - namnam! nu sitter jag mest o väntar på mam för vi ska åka o hämta en hundvalp till henne. lika dan som hennes andra två - bouvier. äckligt. jag ska tvinga henne att stanna o köpa en glass till mig o viggo. tävling på söndag, nästa torsdag, o torsdagen därpå. pjuhi. vi måste fixa det så har jag klarat mitt projektarbete ju ,) Jiiha!

o en sak till - jag är kär i Kim <3

Snart är det min tur tamifan!

image44

Jag blöder kärlek.

Jag borde inte få ont i magen av dig. jag har en annan o du har en annan men ändå känns det så fel. jag skulle inte vilja ha nån annan än min baby, eller? egentligen skulle jag vilja ha dig. tror jag. kanske bara för jaktens skull. men det är något farligt med dig, något som lockar ut mitt hjärta. det stör mig. något så fruktansvärt mycket. det stör mig att du ha henne nu. det stör mig att hon längtar efter dig precis som jag längtade efter dig. åh. jag borde inte känna såhär. dumma mig. dumma, snygga dig.

(jag ska gå o gråta en stund nu. ibland behöver man bara göra det för att rensa ut alla sånahär skit-tankar.)

 - mina trosor kostar mer än hela din outfit -

Storstan o ett glas rödvin.

Yes. efter en massa timmar i bil sitter jag nu i den mysigaste staden ever. västerås - you name it! blir kvar här hela helgen. nu är det pappa, imorn är det handbollscup o på kvälleb brussan. sen söndag blir det nog en massa mys i stan sen hemfärd. det värsta är att jag tänker så mycket när jag är här uppe. har alltid gjort det. jag saknar allt o alla. säkert bara för att jag är så långt ifrån dom .) speciellt viggo o kim, männen i mitt liv -v-
SG på tisdag, mitt gosigos. upp tidigast på onsdag för att åka till körskolan o plugga en hel dag. motiverad? knappast. bokade teoriprov idag iaf. 8 maj. konstigt nog vågar jag tala om det här eftersom jag är så bombsäker på att jag klarar det. miuhua.
Idag fyller min Emmy babe 18 - en massa grattis till dig! Jiiha. nu ska vi ut o göra stan osäker ännu en natt.
Allt känns så tråkigt me Fritzon me. jävla orättvisa värld. varför just hon? varför just nu? varförvarförvarför? stackars jävlar som sitter kvar i skiten. öppna ögonen o se på riktigt. på hur allt kan gå om det bara vill sig. dumma jävla droger. uscha.

kimkimkim - jag är upp över öronen nerkärad i dig darling.

Smuts o jävelskap.

Nåväl, vad vore en bal på slottet?
Har varit hos darling i natt. innan dess va vi hemma hos mej där mysfaktorn va hög. du gör mig så glad sötnosen .)
Ajsingkalajsings vad ont jag hade i min mage i morse. nu igen. bara jag inte måste opereras igen. lutar nog åt det ändå nu när jag har så ont igen. dumma. aldrig ska jag bli frisk. nåväl, det finns säkert dom som har det värre än jag.
Det blir pappa till helgen. åker upp me kusinen på fredag o hem på söndag. äta gossi mat o fixa naglarna är jag lovad - namnam ;P träffa brussan en stund me måste hinnas med.
Tävlade me bäbisen igår o det gick kalas trots det kassa vädret. vi blev uppflyttade till högre klass spår! *stolt* Haha!
Jaha? inget annat kul som hänt?
jag saknar hästarna. hemskans mycket. jag borde ta tag i det igen tycker jag. eller fotbollen kanske. det hade varit för jäkla skoj att börja lira boll igen. hm. mina knän då? asch, det finns medicin mot sånt, right? jaja ...

Måste lägga in nya bilder snart känns det som ;P

image43 btw. malmö -07

long walk home.

Jaha. vad har hänt sen sist?
jag har gråtit över ingelstadfolket. jag älskar o saknar er så det gör ont. ni är mitt liv, så är det bara.
 jag har fått ha kvar min lägenhet efter lite bölande. jag har fått jobb på dagis inne i stan. jag har fått sommarjobb på ålderdomshemmet i Sibbhult. Viggo ska bli pappa. jag har träffat Kim som är den underbaraste.
jaja, det har hänt så mycket mer men jag orkar inte kladda ner allt här. Fast att allt har gått så bra för mig känns det ändå som att det saknas en massa. mycket vill ha mer har jag hört. hm.
Ikväll blir det bowling o restaurang me Kim, Emma o Tobbe. mysigt värre! fram tills dess blir det städning o winnerbäck. man kan aldrig få nog av hans musik. i en mening kan han ha gett mig svaret på hela min livshistoria.
Nästa helg kanske jag kan dra mig upp till pappa lilla, han har lovat mig nya naglar o en biljett till winnerbäck i sommar .) ibland gör han mig glad ändå.