you rock my world baby !

Ohyes. fylla som sagt. malmö. lördag. musik. skratt. spyor. tårar. skratt. pinsamheter. poliser. och en sjuhelvetes bakfylla dagen efter. grattis ajd, du har haft en toppen kväll i malmö. jiiha! jag klarade mig utan depp o ihopbrytning denna fyllan med. jag börjar bli bra på att dölja mina känslor nu. till viss del iaf. bra? dåligt? hur känns det egentligen att vara så oönskad som jag är. fanfanfan.
jag ska slinga mitt hår ännu en nyans ljusare. jag ska klippa bort att slitet o införskaffa mig ny make-up. jag ska ha på mig mina finaste kläder. ska nog tom. ha på mig mina nya linser som är en nyans blåare, som jag fortfarande inte köpt mig. ahm. jag lever i drömmar. hela min värld är en enda stor dröm. innerst inne vill jag nog aldrig återvända till verkligheten igen. hemska värld.

Damn, you look so fucking good.

-v- E -v-

It´s been a long time ago.

ah. måste få skriva av mig lite. hänt mycket sen sist, tyvärr. Hedda älsklingen fick åka tillbaka till sin uppfödare. hon var för fin för att förstöra genom att åka rundor så som jag gör just nu. det gör så ont i mitt hjärta. men det ordnar väl sig snart. det gör det alltid, förr eller senare.
idag började skolan och det känns exakt som förut, känns inte ens som att man haft sommarlov. så tråkigt. men det va skönt att höra annikas gnäll över allting o att få se emmas blick när hon inte fattar vad läraren säger. haha. ni är toppen tjejjer .) efter skolan var det över en timme tills min buss gick hem så då letade jag upp martina o min älskling sg. bilen gick i färd mot mitt hus eftersom hun är så bra att hun ville köra mig hem. efter ett tag blev vi sugna på mc donalds o svängde av vid viadukten med riktning mot hässleholm. glass blev det för min del o käk för dom andra. tack för skjutset darl -v-
nu måste jag nästan skynda mig för att hinna med bussen. jag ska på ett viktigt möte som avgör hela min framtid. ganska spännande egentligen men jag är rädd, så satans rädd är jag. jag håller tummarna för dej, för mej o för hela min värld.

big girl´s don´t cry / ajd