fanfanfan, det skulle varit du.

vad är det som händer med mig. varför är jag alltid såhär. varför känner o tänker jag alltis såhär.
ta mig härifrån så jag hinner känna igen mig själv. det krävs nog en stund att göra det. den som jag aldrig kommer leva utan är dududu. du finns med mig överallt. du finns i mina tankar, dag som natt. varför blev det som det blev.
gjorde jag så fel. det största misstaget är nog att jag aldrig kämpade för att få tillbaka dig. fanfanfan, det skulle varit du. "det är så lätt att tänka bakåt när förvirringen tar vid".

på fredag ska jag dricka mig totalt sket full. för att glömma eller för att minnas ? Ah.

jag älskar min nya mobil iaf. det var kärlek vid första ögonkastet, verkligen.
sony ericsson w910i -v-

just like that !

image30


jag hatar cigaretter men röker ändå
jag hatar toaletter men måste gå ändå
jag hatar bostadsrätter men bor just i en sån
jag avskyr sena nätter men jag lever bäst i dom
jag gillar inte teve men jag kollar varje kväll
och jag vill ha någon bredvid då och jag vill bara vara själv
jag gillar inte överklass men jag vill ändå vara rik
och jag har väldigt svårt för fusionjazz men gillar jazzmusik...

:det kallas dubbelmoral,
det kallas svårt att göra val,
det kallas dubbelmoral:

Shut up and drive !

yes. jag har äntligen fått tillbaka min energi. kladdkakan gjorde susen! det kommer bli fest i helgen o jag är på som fan. fredag o lördag? 18 på fredag så då kanske man skulle ta sej en runda på stan men samtidigt borde jag spara mig till lördag då det är Sahara Hotnights på Garvaren i Ljungbytown .) Yeah! jag o Fie är bäst på att bli fulla i den staden, right babylove?!

Haha, jag ska dansa av dig kläderna, snygging!

som sagt, 18 på fredag o det känns great !


Ne-Yo - because of you.

brafint. inget händer på den fronten. jag blir så trött.
jag vill så gärna till stockholm juh. så gärna. men pengarna vill inte räcka till att jag vill ha nu inför frosten.
vad säger du, vi kanske ska skjuta upp det lite?! - mjo, tack!
det är mycket som ska hända nu. till helgen blir det farfar o dyr restaurang. på lördag blir det bowling. sen måste jag börja packa till lägenheten med. sjukt jobbigt. men sjukt roligt när jag väl kan säga "här bor jag o jag trivs hur bra som helst". tänk när man kan säga så. åh.




hejdå data, hej solen !


take it easy !

jag har skavsår under mina fötter. gått i klackaskor hela dagen. dum som man är. hoppas det går över tills imorn. inget skönt att gå rundor nu ju. aja, jag har lärt mig en läxa - inga klackaskor i skolan!
Fixa naglarna på fredag! ska bli skönt att bli lite fin nu till stockholm. kanske sova hos farfar då me o ut o äta på dyr restaurang. för det är jag o min farfar bra på.
åh. jag måste ringa till lindgården imorn me. först körskolan o boka intensiv. hoppas, hoppas dom har v.46. vart ska jag ringa sen? joo, fie pie älskling fis o till sg päske för det behövs pratas av sig lite. så är det faktiskt ibland.
faan så mycket praktik vi ska ha i skolan nu... fast det är nog ganska nimt ändå. tävlingsstall i vinslöv två ggr/ vecka o i badhuset två eftermiddagar i veckan. det ska nog bli ordning på mitt liv snart.
ont som attans marackas i min mage nu igen. inte alls skönt. men jag måste träna hunden ikväll iaf. för att bli bäst måste man offra sin onda mage ibland.

fortfarande inget knyst från min mobil. jag blir så ledsen. alla foton, alla kontakter.... ahm.

Din blick får mig ur balans.

hatar att sakna hela tiden. hatar att alltid gå o lägga mig ensam. hatar att alltid vakna ensam. hatar att alltid sitta själv på fredagskvällen framför idol - hatar att vara singel nu när hösten kommer krypandes.

nån idiot har snott min mobil. sånt gör mig så djävla förbannad. eller mest besviken. man känner sej så hjälplös utan min lilla nalle. aja, det får bli en ny när jag är i stockholm. återkommer med nummer o sånt.

stockholm ja. snart så åker ja o beibi-jacqe till storstan o super oss snygga. närmare bestämt tar vi tåget upp den 25 okt. dagen innan stoora dagen för mig .) jisses, jag är 18 då. tänk vad stor man börjar bli nu.. hemska tanke!
Helgens tävlingar med viggo gick helt ok. fick ett nedslag i andra klassen som gjorde att vi kom tvåa med bästa tid. tänk om han inte slagit i, då hade jag haft min första pinne nu. hm. men jag är nöjd ändå. nästa tävling blir förhoppningsvis i åhus den 10 nov sen hemmaplan den 11 nov o varberg den 18 nov. sen får det va bra me tävlingar för i år. vi får träna som tusan i vinter ändå för till våren är det sjujäklans många tävlingar. jag längtar. vi ska bli oslagbara ,) Hoho.
Uscha vad jag saknar min Fie. det är helt tokigt. men vi hinner aldrig träffas längre. vet inte vad det är som tar så mycket tid men det känns verkligen att vi träffas alldeles för sällan nu. jag ska bättra mig, jag lovar.
YES! snart lägenheten me. den 1 nov flyttar jag in i mitt slott,. alla är sjukt välkomna. iih. vad jag längtar. nu kanske jag kan få rätt på mitt liv igen. få rätt på alla tankar o känslor som bara far rundor i min mage i mitt huvud.
nåväl, träning ikväll sen hemmamys me jacqe, lägga oss tidigt för jag har plugget o hon har körkortet att plugga på. oh, baby nu har du det snart! så glad för din skull.

nej, solen skiner o jag ska ut på en långpromenad!

Lips of an angel -

Jisses. hela gårdagen blev ett stort fel. ända tills spriten flödade för då fick jag äntligen släppa loss. sen till förfesten. skynda i sig drickan för att sedan gå (!) tvärs genom lönsboda för att nå kvällens höjdpunkt. magiskt nog kom jag in utan bravader. va nog för att jacqe babe underhöll vakten en aning, right? ,) Häh. väl inne försvann alla, eller det kanske va jag som försvann från dom. who knows. jaja, jag hade verkligen en härlig kväll med massa fylla o en massa mysiga männsikor. dumt nog fick jag stryk av tjockis. hatar tjocka männsikor! jag trillade o vrickade foten o fick hemskt mycket näsblod. ser jag dig en vacker dag ska jag göra så att du får näsblod, som fan! ÄCKEL.
Nåväl, tack än en gång babes -v-

Nästa helg är det agility i sölvesborg som gäller. jag är taggad som fan .)

snuffe liten, jag älskar dej <3

image25

who´s tha man ?

mhm. jag har ångest o vrede i hela mig idag. det är fest som fan o jag borde skrika av glädje. men det gör jag inte, inte än iaf. får se om ni kan göra min kväll lite lättare, lite gladare om inte helt perfekt som ni brukar göra min utekvällar .) tur att jag har er egentligen så mina tankar kan flyta undan för en stund. jag är stressad o det känns i hela mig. fan. jag är alltid så seg. ska typ va färdig o full om två timmar o min tvätt är inte ens halvfärdig. shiet. o för att fördriva en aning tid sätter jag mig alltid framför denna susande burk. men här kan jag snoka mig in i andras liv o se hur underbart de flesta har gemfört med mej. staackars mej. verkligen. hah, in youre ass. du har valt det själv, eller (?)

nåväl, vad vore en bal på slottet ?

jag måste gör rätt för mig. inte skjuta upp allting tills imorn eller varför inte hela månaden. men jag har inga pengar, oh då får helt enkelt vänta tills jag får det. nej fan. så ska det inte va. jag måste gör rätt för mig. förstå mig med ibland.

...jag skulle pröva mina läppar mot någon annan.

L.W

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag är så pepp på att åka här ifrån nu. jag räknar dagarna tills vi drar iväg med våra resväskor
till huvudstaden och bara lever i fantasin.
mitt hjärta värker. ta mig bort från all smärta. gör mej lycklig.

ikväll ska jag göra absolut ingenting. eller jo, jag kanske ska pallra mej
ner till solariet en stund. måste få lite färg på de höstbleka kinderna.

image24


last night !

shit. det är kallt. löven faller. det blåser o regnar. en gosig filt. jag vill ha Dig. eller nej... dra åt helvete !

Åh. jag vet inte vad jag vill längre. skiter jag i skolan finns inget jobb till mig. men va fan, som hora tjänar man ganska bra väl? Höm. aldrig. inte ens tanken. så det får nog bli skolan i nio månader till för att sedan springa ut o skrika "fyyyfan vad jag är braa" !!! jag kommer inte va ledsen ett enda dugg. jag kommer slå dom fula som nu går i tvåan o jag kommer säga till min mentor att hon är verkligen bäst. full ska jag va. jag vill inte minnas min student. jag kommer ändå påminnas dagen efter av att mina fötter värker efter all dans kvällen innan - ohyes. det är det enda jag vill bli påmind om. jag hatar min skola. jag hatar alla i min klass. jag hatar alla lärare där. så nej, jag kommer inte sakna ett jävla skit därifrån.




hela jag är en stor fet lögn. jag ljuger för fan för mig själv nu. jag saknar alla. hemskt mycket.

 - Ladies, godnight. Gentlemen, godmorning!  -

G R A N A D A o Lasse Stefanz på lördag - you name it ,)