Pay no mind.

Herregu. jag har varit sjuk i en vecka. en hel jäklans vecka! hur synd är det inte om mig då? usch. hemskt. helt ner snorad är jag. jag som ville dricka mig full o leva jävel ännu en helg. nejnej. jag får sitta hemma hos mamma o titta på melodifestivalen. jiiha! jag har ett så fruktansvärt tråkigt liv. joina kanske?

Läste min bebis blogg nyss. "ceet". haha. hon är för söt. jag borde nog ringa henne. så vi får prata av oss lite. jag minns när jag cyklade hem till dig o vi bara satt o gjorde absolut ingenting. så ska det va!
 - jag älskar älskar älskar dej.

Det är ett nytt spel och jag vill inte vara med

yeah fucking yeah !

Vilken tokig helg jag varit med om. fredagen var det massa tjock o nintendo wii. kass som jag är kom jag sist alla utom en gång -klapp på huvet- . lördagen bar det av till ljungby o bästa ressällskapet är ju challe o Sg. jag älskar dessa vackra flickor. cool som jag är hittade jag hem till sammie med. där blir man snällt välkommnad av några deckade i soffan o mosade fiskpinnar under foten. hey, det är fest. en sleten sammie kryper snart fram o det bar av till systemet. efter det en milavandring hem till johan o maggan, även sammie förklarade några gånger att han numera bor där. vi softade lite med en trög film o jag lyckas somna. great! efter det va det smink o parfym o en jäklans massa dricka. jag blev full. SG blev full. ja resten höll jag inte så stor koll på men med tanke på att det blev krig med gräddbakelser så antar jag att dom me blev fulla. vi tog oss ner till Chaplins. inte längre för där tog mina krafter slut. pizzan minns jag med. med den snygga killen i hörnet. sen vaknade jag dagen efter hos en dundersöt jenni. frukost sen bar det av till hundtävling. bakisskakis. jag tog mej till en tredje placering av tre deltagande. gott. bra jobbat min vän. haha! efter det skrek magen efter mc donalds o det satt kanon. bilresan hem spenderade jag sovandes.

over n´ out.

Egon skulle fylla fem år nästa dag.

Shiet! det börjar närma sej fest. galet kommer allt att bli. shohoo. haha. jag är helt flippad, fast trött på så många vis. vi kanske ska sussa lite min vän? du är sjuk o jag gillar inte att se dej så sjuk. stackars. -klapp på huvet- . lille vän. med lite sprit i kroppen så kommer allt att fixa till sig ska du se. hemskt vad denna bloggen handlar om alkohol hela tiden. men mina helger består nästan bara av det o jag skriver bara här innan eller efter helgen. knasigt. men jag mår bra. just ikväll helt perfekt faktiskt. iiih, imorn är det ändå fest som gäller, vet inte om jag sagt det förut men. haha.

vi ses i dimman gott folk !

Soliga dagar !

Sportlovet har kommit halvvägs. jag trivs med solen som börjar titta fram med allt fågelkvitter med. man får lixom ny energi. tänk vad lite värme o sol kan göra med en. haha! Varit i stallet två dagar i rad o jag vill aldrig åka därifrån nu. har hittat en ny älskling som jag faktiskt kommer överens med i ridningen med. kul.
ska tävla med min bäbis på söndag. festa gärnet lördag så vi får hoppas på en något pigg ajd efter det. höm. brukar faktiskt gå bra på tävlingar när jag är bakfull. konstigt nog. haha!
men som sagt, jag är riktigt väntansfull inför helgen. jag hoppas på mycket alkohol o på mycket kärlek .) Namnam.

Asch, det har hänt så mycket på sistone. orkar inte få ner allt i ord just idag. vi får ta det när vi träffas.




I don´t know what you´re locking for but it´s a waste of time.

Lovesounds !

Yes. hela jag blir lycklig när jag tänker på dej. iiih. nu ska vi bara fixa så att det faktiskt blir du och jag en vacker dag. maha.

-v-v-v-

Nej Martin, ska vi dela en cigg du o jag ? . )


jag tycker faktiskt inte synd om dig. visst har du haft det jobbigt. men egentligen har alla haft en svår period i sitt liv, right? hela mitt liv har varit en svår period. nog om det. jag tycker det är patetiskt. helt säkert tror jag att du överdriver. jag ska inte snacka skit men ibland måste jag me få säga vad hjärtat innehåller.
det sista jag ska göra är att glömma min nära o kära. utan er är lixom inte ajd en ajd. o vad vore världen utan en ajd jag menar? Haha!

Helgen lutar åt ljungby o helgen efter det me. great! SG är lixom som ett lyckopiller. ju högre dos av henne desto bättre ,) Maham.

image39

Don´t stop the music !

Haha. ja jisses. jag har så jädrans kul åt alla andra när dom gör bort sej. för en gångs skull var jag inte fullast på granada. tur va väl det. eller nej, jag trvis med att vara fullast egentligen. haha. menmen. det kommer säkert fler stunder jag ska va på topp i dimman. som om två veckor kanske (?) då har jag hört rykten om att det är Garvaren i ljungbytown - det bangar man sent för ,)

Nej, hem o ordna upp sitt liv lite såhär efter helgen. är sjuk iaf. som jag väntade mej. höm. bättre idag dock så det blir en tripp in till staden efter lite dusch o grejs.

åh. dumma dej. kan bara inte sluta tänka på dej. det är nåt... alldeles perfekt med dej ,) Maah.
 - Take him tiger! Graw!



Götapetter !

The party is in you!

Hellyeah! Det är fest på gång. det känns i hela mig. granada är målet, vi får se hur vi lyckas ta oss dit. jiiha!
Nej, inga dumheter idag. host. haha. jag är bara så sugen på dig. har fortfarande ont i högerhanden men min vänsterhand är inte så kass den heller. vi får väl se vem som står upp sist. fula fan. nåväl, jag kommer att skratta åt dej. vi kommer att skratta åt dej.

duschen väntar. sminket väntar. alkoholen väntar. kläderna skiter jag i ...

 - hur sexig är jag nu motherfucker? -