Träningsdax me "liten" :D

Nu har jag kommit på att jag inte ska skriva om mitt liv i denna bloggen längre utan viggos! kul va? :)
Tänkte att det behövs nog lite anteckningar från våra träningar om det ska bli seriöst igen. Förr i tiden tränade vi fem dagar i veckan o vi va nästan oslagbara på tävlingsbanorna, men nu?! nu får vi va nöjda om vi klarar Godkänt poängen... hm. Fast ida är det den 30 oktober o idag börjar vi ett nytt liv, tillsammans :)
Nu ska jag få orken att dra på mig fem par byxor o tre par tröjor för att inte frysa när vi går ut o tränar...brr. Idag blir det mycket kontakövningar utan koppel. jag måste bli mycket hårdare på att han ska sitta rakt, inte gå tjugo centimeter framför mig osv. jag har köpt ett av alla viggos favvisgodis, det är mjuka pyttesmå godisar som liknar små hundben. han skulle göra allt för dom så det ska nog gå fin fint med motivationen idag :) maha.
Måste bli hårdare på fjärren me, han får tamifan inte flytta men än en kroppslängd nu. han borde kunna detta snart för så länge som vi tragglat det...suck. rutan får vänta tills han kan fjärren för jag måste dela upp träningen nu så allt sitter perfa tills nästa tävling!
Ska hem till mami i helgen me o då ska jag sno en massa vittringsapporter så jag kan börja me det me. har så många tips på det nu så det ska inte ta så lång tid att lära in, hoppas jag. haha!
Men vi får börja mjukstarta o träna max en halvtimme per dag för lilla gossen har öroninflamation o jag vet inte hur mycket det påverkar vårt arbete...sånt som märks.
nehe, träning va det nu ja! fast liten ligger inburrad i filten i sin fåtölj just nu så han ser inte så pepp ut...mihi.

Ska verkligen försöka träna varje dag o skriva här så mycket jag hinner!!

Tänk dig ett liv i tårar.

beep, beep. Brolle i MQs reklam är lixom PORR. satans läcker den killen är. hade jag inte haft min babe hade jag garanterat bott i stockholm nu och levt av hans pengar. mowhaw.
Jahaja, nåt nytt? Jobb har jag, inte så illa pinkat av mig ändå. jag befinner mig på dagis om dagarna, snor o bajs - perfekt! Berit är en nio veckor gammal kattunge som sover under täcket på nätterna. sötisen!
nåt annat? jo, granada borde man asa sig till snart, hört rykten om att det har dragit igång igen. saknar alla gammla luffare som dricker sig fulla för att spy i en buske utanför granada, lönsbodas folketspark säger jag bara! en sak till, jag har varit en av dom o jag saknar det. jag vill aldrig växa upp. hade en sån riktig "ingelstad-bakfylla" nu i söndags. fyfan säger jag bara. började kräka på natten när vi kom hem vi typ tre o fortsatte i den ställningen till klockan 19 dagen efter. nu har även kimpa fått stå ut me mina bakfyllor, precis som challe älsk gjorde i ettan på gymnasiet. jag skäms.  men jag mådde självklart som jag förtjänade och svor för varenda lite loska jag lyckades få ut. fråga mig inte hur vi kom hem, vem som betalade alla drinkar etc. o mina fötter ska vi inte ens prata om hur dom såg ut o min träningsvärk i magen som fortfarande (!) hänger sig kvar efter allt ullkande natten mellan lördag o söndag. stackars jävla mig. det enda jag kan säga är att jag hade förjävla skoj ändå! hahaha!