Ny lina o ny sele!

Nu har vi kommit igång med spåret på allvar, jag o lille demo. Har haft stora problem med att han inte vill ta godiset, leksaken o pinnarna. Men nu minsann har det bara flytit på och han tar både leksaker och pinnar! yeah :)
Utställning väntar i Sofiero i september och jag hoppas han sköter sig så bra som han gör här hemma på träningen, hihi. fin fina vovve!
Finingen och kompisen Wilda .)

Kommentarer
Postat av: janet

Hej



Han har blivit en riktig snygging din Demo!! Bra att spåret börjar funka ..det gör det inte här..ännu ;)



Janet/Fenix Elexir!!

Postat av: winett

Oj så vacker liten kille... en riktig snygging. Kul att du skriver lite även här på din hund blogg så farmorn kan hänga på lite...skratt. kul att det nu börja fungera för er som du har tänkt föresten kör du inte söket längre ? Har du gått över till spåret elle kör du båda ?. Det skulle vara så kul att träffa dig snart, har ju försökt..skratt att få till lite träffar med dig men du har haft fullt upp då ler ! Så Ida du kan väl höra av dig om ett datum som du kan så kan väl du komma upp till mig och susanne så får du ju även träffa Hugo vet jag, så kan vi köra ett tränings pass .

Krama nu lill prinsen och du sofiero dom får nog hålla i hatten för denna snygga kille....ler !

2010-08-14 @ 18:44:53
URL: http://www.aussielyan.webs.com
Postat av: Ida

WINETT! Jag är ledig nu i några dagar, vi kanske kan planera in nåt typ onsdag kväll? Vill så gärna träna med er :) Kör nu bara lydnad o spår för söket var för svårt att hitta seriösa figgar...tråkigt nog. Men vi får väl se, kan hända att man tar upp det senare om man hittar ett grymt gäng :)

Du kan ju ta mitt nummer så hör av dig när du kan!!!

0761-481512

Massa kramar från oss

2010-08-14 @ 19:24:23
Postat av: Amanda Axelsson

Heej :)

Min mobil är på lagning och mamma har inte ditt nummer.. Och jag ville berätta en liten sak, nämligen att jag och Esther tävlade idag och vi kom på en 2:a placering!! :D

Gick jättebra, hon är verkligen bäst.

Dock var vi 2 sekunder från att knipa 1:a placeringen ;)



Kramar / A & E

2010-09-25 @ 19:14:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback