Doktorn nästa?

Hm. Kanske får bli ett besök hos farbror doktor igen. Nu är det v.bakben som spökar...höften? Knäet? Ingen aning men nåt är på tok då det är precis som att han inte orkar lyfta det eller som att det hakar upp sig. Han är berörd då han går(!) på våra promenader vilket jag tycker är mycket märkligt sen ibland att det hänger upp sig o han kan inte stö på det o piper som tusan...lite massage hjälper då. Stackar liten. Vi som precis har kommit framåt i träning me...typiskt.

Kommentarer
Postat av: winett

Usch vad är det du skriver här... hoppas verkligen inte att det gäller lilla Demo ?? vad har hänt.

Har du kollat så det inte är fästings bett så det inte har blivit något sådant där ??



Försökte nå dig sist jag var i ljungby men tyvärr så fick vi inte tag i dig...synd ! Men hoppas att vi kan ses nästa gång istället, ler !



krama om nu lilla demo

Postat av: Camilla

Usch, det låter inte kul. Men om det blir bättre vid massage så kanske det är en sträckning i någon muskel. Men är du orolig så ska du absolut gå till farbror doktorn för en check up.



Puss och kram på er alla från hela gänget här..

2010-06-05 @ 12:15:33
Postat av: Ida

Winett, vet detta...missade er me en kvart:( typiskt. Jag tänkte göra ett blodprov på honom för att kolla det där me fästing annars har jag fått för mig att det kan vara växtvärk. Vi får se hur det slutar:) nu har vi badat o det va super kul tyckte han, haha! Uppdaterar så fort jag vet nåt! Kramar från oss

2010-06-05 @ 19:40:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback